Never Take It Off - NTIO Bracelets

Hva er Never Take It Off?

 

NTIO er merch med mening, et redskap for kunstnere, band, årsaker, designere, Events, venner og grupper å få kontakt med hverandre og med støttende sponsorer og fans (Venner). Det er en ny type varer linjen som ikke bare stiller midler for deg, men hjelper frem budskapet i organisasjonen, mens på samme tid støtter dine fans med sin egen personlige løfter. Vårt første produkt er NTIO Vow armbånd. Mens knytte det på deg lage et løfte så "Never Take It Off"-noe som betyr at du kan forlate armbånd av så lenge du vil, men du må aldri bryte løftet.

Hvert armbånd leveres med en tilpasset "Vow List". For eksempel et band kan ha et annet sett av løfter enn en grønn organisasjon eller fans og venner kan lage sine egne løfter med diktet gitt. Det utrolige er hensikten med NTIO armbånd er forskjellig for alle! I utgangspunktet er det et løfte, er pant, engasjement, eller beslutningen og NTIO armbånd bare en konstant påminnelse om hva som er for deg.

Armbåndene er også tilpasset og utformet i forskjellige farger for de Artister, band, årsaker, designere, Events, venner eller grupper. 

Skaperne av NTIO er musikk, design og kunst elskere som ønsket å gi en kunstnerisk måte for artister, band, årsaker, designere, Events, venner eller grupper forsørge seg selv og hverandre gjennom å selge merch med mening. Så du kan se aldri ta den av med din favoritt designer for The Feed the Children Foundation. Eller du kan bare se Never Take it Off av dine favoritt band.

Never Take It Off tilbyr også spesielle tilskudd til non profit organisasjoner og donerer armbånd til gode formål for pengeinnsamlinger og spesielle arrangementer.

Never Take It Off er varer med menning! Vis din støtte, knyte opp din løfte  og aldri ta den av!

Never Take It Off er en orginisasjon som er laget av sangeren fra Automatic Letter, Juliet Simms og hennes søster, Angie Simms. 

 

Min menning:

Jeg elsker NTIO! Jeg har allered bestilt tre armbånder idag og kan ikke vente med å bruke dem! 

Disse har jeg bestilt fra nevertakeitoff.com 


In Memory Forever - http://nevertakeitoff.bigcartel.com/product/in-memory-forever-ntio-bracelet

F.I.S.T. - Faith, Individualism, Strength, Tolerancehttp://nevertakeitoff.bigcartel.com/product/f-i-s-t-ntio-bracelet

Let It Snowhttp://nevertakeitoff.bigcartel.com/product/let-it-snow-ntio-bracelet

 

Gleder meg :)

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Zina Al-ani

Zina Al-ani

15, Oslo

Mitt navn er Zina. Jeg er en 15 år gammel jente fra Oslo. På fritiden min holder jeg på med lese, skrive og musikk. Yndlingsbandene mine er Sucicide Silence, All Time Low, Paramore, Bullet For My Valentine, Gun's N Roses, KISS, Mötley Crüe, Within Temptation, Evanescence, Three Days Grace, Vampires Everywhere, Escape The Fate, Motionless In White, Bring Me The Horizon, Asking Alexandria, Sleeping With Sirens, Of Mice & Men, The Birthday Massacre, The Pretty Reckless, men mest inspirasjon av alle band er Black Veil Brides <3

Kategorier

Arkiv

hits